Industriële straal- en schilderwerken

Naast betonherstellingen, het reinigen en renoveren van gevels en het schilderen van gebouwen behoren ook industriële straal- en schilderwerken tot de diensten van De Ceuster-Hannes. Door uw industriële installaties te voorzien van de juiste coating zullen deze namelijk beter functioneren, wat u en uw bedrijf alleen maar ten goede zal komen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u voor industriële straal- en schilderwerken wilt samenwerken met een betrouwbare en ervaren vakman, zoals De Ceuster-Hannes.

De noodzaak van industriële straalwerken

Alvorens gestart kan worden met de schilderwerken is het noodzakelijk het te behandelen oppervlak te stralen. Dit zorgt er namelijk voor dat oude verflagen, roest en eventuele andere verontreinigingen worden verwijderd zodat de verf beter zal hechten. Daarnaast draagt het stralen bij tot een langere levensduur van de machine, de installatie, … in kwestie. Meestal gaat men gebruik maken van grit als straalmiddel, maar dit kan variëren afhankelijk van het project.

De gepaste verfsystemen voor elke situatie

Door tanks, staalconstructies, machines enzovoort te voorzien van kwalitatieve coatings zal niet enkel hun productiviteit toenemen, maar zal eveneens hun levensduur verlengen. Afhankelijk van uw wensen kan De Ceuster-Hannes na een gepaste voorbehandeling verschillende soorten verf aanbrengen. Verfsystemen die beschermen tegen corrosie, brandvertragende coatings in bijvoorbeeld petrochemische installaties, verven die resistent zijn tegen zuren, enzovoort.